Europuls – Centrul de Expertiză Europeană
Elena-Madalina Udrea

Elena-Madalina Udrea

Voluntari  - EUROPULS
Madalina este absolventa unui program de master in Stiinte Politice si a unui program de licenta in Relatii Internationale si Studii Europene iar inceputul sau profesional este marcat de experienta atat la nivel european cat si national. Incepand cu internshipul la Guvernul Romaniei in 2019 si pana la finalizarea cursurilor in diplomatie si protocol la Institutul Diplomatic Roman, drepturile omului in conflictele armate, disarmament si arme de distrugere in masa la Consiliul Europei, Madalina a acumulat un bagaj cuprinzator de informatii si experienta.
 
Madalina are interese in domeniile rezilientei democratice, procesului de europenizare, securitate euro-atlantica si migratie fortata.
In prezent, ea este activa in cadrul Centrului Euro-Atlantic pentru Rezilienta unde isi incepe si activitatea de cercetare si publicare avand in portofoliu si un stagiu la Comitetul European al Regiunilor din Bruxelles. Totodata, Madalina este implicata in materie profesionala in cadrul Presidintiei Belgiei la Consiliul Uniunii Europene in domeniul protocolului.

Cu toate acestea, Madalina spune ca “este o placere si mandrie pentru mine sa fac parte din echipa de voluntari Europuls si sa iau parte la promovarea implicarii tinerilor in spatiul civic. Tinerii sunt prezentul si viitorul!”
Update cookies preferences